Salgsjef Gaute Brynie i Skanem og produksjonssjef Frode Ringsevjen i Wiig Gartneri i Norges første store veksthus som drives 100 prosent med LED-belysning.

Skanem og norske gartnerier – etikettløsninger som sparer miljø og penger

Grønne og bærekraftige etikett- og pakningsløsninger
Wiig Gartneri tenker bærekraft i alt de gjør, fra bruk av nyttedyr til energi-effektivisering. Som deres leverandør av etiketter har vi det samme fokuset: Vi jobber hele tiden for at våre kunder skal ha så grønne og bærekraftige etikett- og pakningsløsninger som mulig.
 
Skanem Linerless – løsninger som sparer penger og miljøet
Vi vet at produsenter av frukt og grønt i Norge må tenke kostnader og effektivitet i alt dere gjør. Derfor bruker vi den lange erfaringen vår med produksjon av etiketter for gartnerier og matprodusenter til å finne løsninger som både sparer penger og er bærekraftige. Linerless-løsninger gir mulighet for å effektivisere produksjonen, redusere mengden emballasje og fremheve produktene dine i butikken.
 
Oppdatert på krav og reguleringer – og de siste internasjonale trendene
Vi er Norges eneste mat- og drikkesertifiserte etikett-leverandør med ISO FSSC 22000. Det gjør at du kan være trygg på å følge reglene til enhver tid. Vi er også oppdatert på trender og nye muligheter fra de 8 landene vi opererer i. Den kunnskapen deler vi med deg slik at du kan skille deg ut og være i forkant.
 
Fleksibel emballasje og fortrykt film
Fleksibel emballasje og fortrykt film gir mulighet for å redusere svinn gjennom økt holdbarhet på produktene. Vi kan finne løsninger som passer akkurat til ditt behov.

Ta kontakt med Gaute eller Øyvind hos oss for en uformell prat om hvordan vi kan hjelpe deg med miljøvennlige og kostnadseffektive pakning- og etikettløsninger. Vi står klar til å hjelpe enten du er stor eller liten.

Gaute Brynie
Stavanger
gaute.brynie@skanem.com – 992 24 115

Øyvind Sletta
Oslo
oyvind.sletta@skanem.com – 414 14 309