Select Page

6 grunde til, at dine etiketter bliver bedre med vores hybrid print!

Etiketter, der har højere kvalitet, lavere omkostninger, er mere miljøvenlige og er hurtigere at producere end dem, du køber i dag. Det lyder måske for godt til at være sandt, men nej, vi er fuldt ud klar over disse påstande.

I Skanem Danmark har vi indført en helt speciel hybridmaskine. Og nu tænker du måske, hvad er en hybridmaskine? Ja, det er en trykmaskine, der kombinerer digitaltryk med konventionelle trykmetoder, så du får det bedste fra begge verdener. Dette giver dig som kunde mulighed for at modtage flere fordele end nogensinde før, og disse fordele kan kort opsummeres.

1. Kortere leveringstid

Vores hybridmaskine har en optimeret digital opsætning, så der er en kort afstand fra modtagelse af trykfil til færdigt tryk. Teknologien kræver minimal forberedelsestid og er optimal til at levere fix og færdige etiketter på en hurtig og sikker måde.

2. Billigere produktion

Mindre manuelt arbejde og mere præcis kvalitetstryk uden ekstra spild, lavere omkostninger for os og derfor lavere og mere konkurrencedygtige priser for dig.

3. Book præcis, hvad du har brug for

Det er muligt at trykke meget nøjagtige mængder etiketter med vores Hybrid, hvilket betyder, at du kan bestille det antal etiketter, som du har brug for. Du er ikke tvunget til at købe store mængder, for at få en rationel pris, og du kan ændre dit design så ofte du vil – lige op til produktionsdagen.

4. Mere miljøvenlig

Fordi det er muligt at trykke så præcise mængder etiketter, går der meget lidt materiale til spilde under selve produktionen for os, og du undgår restruller, der sandsynligvis går i papirkurven. Dette sparer miljøet store mængder unødvendigt affald.

5. Bedre trykkvalitet

Vores Hybridmaskine er leveret med en 7-farve skala for stærkere og klarere farver. I modsætning til standard digitaltryk, er det muligt at farvematche flere farver og på flere råvarer. Vores Hybridmaskine betyder derfor, at du undgår at gå på kompromis med dine ønsker.

6. Giver mere kreativitet

Tilføj fortløbende nummerering, eller variabelt tryk på samme etiketrulle. Du kan variere farver eller illustrationer på etiketrullerne, så hver etiket får et eller flere unikke design. Hybrid tillader variationer på et helt nyt niveau, så med lidt kreativitet kan du derfor drage fordel af denne mulighed på meget kreative måder.

Kort opsummering

Hybrid trykteknologi er for dem, der ønsker at trykke mange små eller mellemstore mængder af høj-kvalitets etiketter, hurtigt, billigere, mere miljøvenligt og måske endnu mere kreativt.

Få gratis prøvetryk ved første ordre

Se kvaliteten af ​​din etiket på forhånd. Kontakt os for yderligere information. 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Har du spørgsmål?

Bjarne er en flink fyr, der besvarer alle spørgsmål – uforpligtende. Kontakt ham på:

Certificeret ekspertise

I Skanem Danmark kan vi etiketter, og vi er certificeret til at håndtere alt fra fødevarekontaktmaterialer til Pharma-etiketter.